04
jan
'18
Het 26ste Carnavals Liedfestival der Kaninefaaten met gezellige afterparty.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Het 26ste Carnavals Liedfestival der Kaninefaaten met gezellige afterparty.

Op zaterdagavond 13 januari organiseert Carnavals- vereniging De Kaninefaaten, nu al voor de 26ste keer, het Carnavals Liedfestival. Veel mensen staan versteld van de creativiteit en kwaliteit van de Noordwijkerhouters in de optocht, maar ook als zangers en zangeressen geloof je je ogen en oren niet. Op deze gratis avond...

met afterparty, in de gezellig aangeklede grote zaal van de Schelft sta je straks misschien te kijken naar een liedje wat landelijk doorbreekt. De zaal gaat om 20:00 uur open en dit jaar zijn ook de Noordwijkerhoutse verenigingen in de gelegenheid gesteld om hun Nieuwjaarsreceptie te houden in de gezellige ons kent ons sfeer.

En het mag gezegd worden, door de jaren heen zijn er echt pareltjes ten gehore gebracht over Noordwijkerhout, de carnaval of totaal iets anders. Jong en oud zorgen al jarenlang voor een avondje lol met de liedjes die zij verzonnen hebben en doen hun uiterste best het publiek te vermaken.

Ook dit jaar verwachten we weer een leuk lied over Prins Veneto en zijn Prima Donna. Dus kom ook gezellig je nieuwjaarswensen doen en kom lekker in de stemming voor het carnaval wat hierna snel zal losbarsten.

Foto BON.