05
jan
'18
Nieuwjaarsconcert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc.
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Nieuwjaarsconcert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc.

Op zondag 21 januari 2018 zal het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zijn traditionele nieuwjaarsconcert geven. Deze uitvoering vindt plaats in het verenigingsgebouw De Parade in Noordwijkerhout en start om 15.00 uur. De zaal is open om 14.30 uur en de toegang is gratis. Na de zomervakantie...

is het Vrijetijdsorkest onder leiding van Dominic Sierat weer volop aan het repeteren voor de komende concerten. Naast een aantal concerten in verzorgingstehuizen en instellingen in het voorjaar speelt het orkest op zondag 21 januari 2018 een thuiswedstrijd.

De muziekcommissie heeft samen met de dirigent voor dit concert weer een heel gevarieerd programma samengesteld. Hoewel het nieuwe jaar dan al weer aardig op streek is, zullen de bekende nieuwjaars melodieën niet ontbreken.
Heeft u zin in een gezellige en muzikale middag kom dan zondag 21 januari as. naar De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in het spelen in dit Vrijetijdsorkest kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur eens geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in De Parade.

Foto St. Jeanne d'Arc.