Datum: 05-12-2021 - 00:26

   

04
jan
'18
Ook zaterdag 1 VVSB op trainingskamp.
Geschreven door Aart de Jong

Ook zaterdag 1 VVSB op trainingskamp.

Niet alleen het vlaggenschip, uitkomende in de 2e Divisie, gaat komend weekend op trainingskamp. Ook zaterdag 1, uitkomend en nieuw in de 4e klasse, gaat dit weekend op trainingskamp. Het vlaggenschip doet Spanje een aantal dagen aan, terwijl zaterdag 1 dit dichter bij huis doet en wel in Carlton de Brug in Mierlo...

Deze accommodatie in Mierlo (Noord Brabant) is een bekend hotel voor professionele voetbalteams om een trainingskamp af te werken. Sinds een jaar of vijftien verblijft menig nationaal of internationaal team in dit hotel, zoals Bayern München, Valencia, PSV of Ajax. VVSB zaterdag 1 kan zich in dit illustere rijtje scharen.

Zaterdag 1 is samengesteld uit spelers die opgegroeid zijn Noordwijkerhout en vanaf hun prille jeugd bij VVSB voetballen. Spelers van voorheen zondag 2 en spelers die vorig jaar nog recreatie voetbalden in of zaterdag 1 of andere recreatie elftallen van VVSB. Zaterdag 1 dient tevens als ‘landingsplaats’ voor jeugdspelers die doorstromen naar de senioren.

In het 1e jaar doet de ploeg van trainer Rob Jonkman het goed. Het neemt een vierde positie in op de ranglijst, maar heeft aangetoond in wedstrijden tegen de sterksten zeer goed mee te komen en zelfs in wedstrijden voetballend bovenliggend zijn, maar moeilijk tot scoren komt.

In dit trainingskamp staat een oefenwedstrijd gepland tegen SV Assendelft. Voor het overige staat ‘teambuilding’ centraal. Dit met de intentie een nog sterkere tweede helft van de competitie af te werken en wie weet.......?

Een intentie met zaterdag 1 is, dat er stapjes gemaakt gaan worden om een grotere voetballende aansluiting te krijgen met het succesvolle zondag 1. 

Vanaf deze plaats wil zaterdag 1 VVSB Promotion Businessclub en Broekhof Adding Value bedanken. Zij hebben dit ‘kamp’ mogelijk gemaakt. Dank, Dank!!!!!!

Wat we gaan doen? Via de FB pagina van zaterdag 1 zullen we onze volgers volledig op de hoogte gaan brengen! Nog geen vriend van onze FB pagina? Plaats een verzoek en ook u kunt ons volgen met foto’s en korte verslagen.

Tekst en foto's Aart de Jong VVSB.