Datum: 09-12-2021 - 05:26

   

18
nov
'17

Aad en Remco van der Linden 'Vaders en zonen over hun onbreekbare band' in magazine LINDA.man.

Deze week is er een nieuwe uitgave gepresenteerd van het al jaren succesvolle magazine 'LINDA' van Linda de Mol. De nieuwe speciale editie van 'LINDA.man' heeft als gasthoofdredacteur Johnny de Mol en staat in het teken van familie. Dit thema kwam ook tot uiting bij het onderdeel 'Papa, ik lijk steeds meer op jou'...

Soms botst het, maar meestal zijn ze supertrots op elkaar. Bekende vaders en zonen over hun onbreekbare band. Hierbij zijn er interviews met Matthijs van Nieuwkerk en zijn zoon Kees, Ron Brandsteder en zijn zoon Ric, John de Mol en zijn zoon Johnny en Maurice de Hond met zijn zoon Marc.

Maar zelfs voor Noordwijkerhout zit er een heel bijzonder interview met (oud)dorpsgenoten tussen, vader Aad (71) en zoon Remco (44) van der Linden staan bij dit item ook in de LINDA.man. Zoon Remco was al een bekend model maar na een gezamenlijke foto op de Facebook van Remco werd zijn vader Aad, die al met pension was, ontdekt door het modellenbureau van Remco.

Drie weken later zaten vader en zoon voor het eerst samen op een fotoshoot in Zuid-Afrika en sindsdien zijn vader en zoon nu geregeld samen onderweg voor een nieuwe superleuke fotoklus. Nieuwsgierig geworden?? Het magazine LINDA.man ligt bij de bekende verkooppunten in de schappen en is te koop voor € 6,25.

Kijk voor meer foto's van Aad en Remco op hun Instagram-pagina, Remcoanddad.

Foto's BON van LINDA.man