Datum: 20-01-2018 - 21:52

09
nov
'17
Wij gaan door met het Schrijfcafé in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Vrienden vd Witte Kerk

Wij gaan door met het Schrijfcafé in Noordwijkerhout.

Een schrijfcafé is een plek waar je schrijft vanuit je hart. Je hoeft niet goed in taal te zijn, het gaat er niet om dat je een boek gaat schrijven of een gedichtenbundel. Het gaat erom je hart te laten spreken. Er is zoveel in ons aan gedachten, aan wijsheid, maar als dat er niet uit komt lijkt het wel of het niet bestaat...

Door middel van allerlei korte opdrachten en werkwijzen komen er de prachtigste verhalen en gedachten op papier. Ze zijn alleen voor jezelf, maar als je wilt mag je er ook van delen. Zelf vond ik het een ervaring hoe het ging stromen en werd ik verrast wat er zomaar op het papier kwam, woorden en gedachten die er niet stonden als ik ze niet had geschreven.

Iedereen is welkom. Van tevoren opgeven is wel gewenst. Je kunt één keer komen, altijd of af en toe: het is een open café, op een speciale plek in het hart van ons dorp:
* waar: in de Witte Kerk van Noordwijkerhout 
* wanneer: elke tweede maandag van de maand van 9.30u tot 11.30u, voor dit jaar nog op maandag 13 november en maandag 11 december 2017
* prijs: € 10,- per keer, dat is inclusief koffie of thee

De opbrengst komt geheel ten goede aan ‘de Stichting Vrienden van de Witte Kerk’. Het schrijfcafé is onder leiding van Nel Hogervorst-van Kampen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0252-373719.