Datum: 20-08-2019 - 02:05
  
06
nov
'17
Op het laatste moment toch nog 2 kandidaten in de spotlights bij de Kaninefaaten.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Op het laatste moment toch nog 2 kandidaten in de spotlights bij de Kaninefaaten.

Aankomende zaterdagavond tijdens de 11e van de 11e is het zover dat we de 58e Prins der Kaninefaaten bekend zullen maken. Iedereen heeft hiernaar uitgekeken en beloofd het een uitverkocht huis te worden. Dus mocht je nog geen kaarten hebben, er zijn er nog enkele te koop. Ga hiervoor naar...

 Ton sur Ton (Havenstraat 21) en Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a).

Na het zien van de vorige kandidaat aanmeldingen in de media hebben op het laatste moment zich toch nog 2 prinskandidaten zich een weg in de schijnwerpers weten te vinden. Want na veel wikken en wegen hebben ook zij besloten voor het prinsschap te gaan. Ondertussen zijn alle kandidaten nog steeds druk in de weer om uiteindelijk de ster van de avond te worden. Ze hebben minimaal 2x in de week getraind om een show voor te bereiden die zijn weerga niet kent.

Iedereen is er klaar voor en het programma is er een om je vingers bij af te likken. Ook de artiesten Leona Philippo en Henk Dissel hebben aangegeven er heel veel zin in te hebben. Ook onze huisband, van deze avond, “SoulBeach” staan te trappelen om hun opwachting te maken. De stunt van De Babyfaaten is klaar waarbij zij hun 51e Jeugdprins bekent zullen maken. Uiteraard kunnen we geweldige shows tegemoetzien van beide Dansgardes en een vernieuwde showoptreden van “De Koetillers”.

Dan nu rest ons nog om de twee overgebleven raadsleden in de spotlights te zetten. De spotlights zijn gericht op:

Jacco Aartman
Als lid is Jacco nu 3 jaar actief bij de Raad van Elf. Maar is hij al vanaf zijn 11de jaar aangesloten als medewerker bij de carnavalsvereniging Der Kaninefaaten. Jacco is eerst Babyfaat geworden waarna hij op zijn 16e de overstap heeft gemaakt naar de WOB. (Werkgroep Oud Babyfaaten) Zijn taak bij de carnavalsvereniging is dat Jacco lid is van diezelfde WOB waar hij deel uitmaakt van het mini-bestuur.

Verder is hij 7 jaar geleden voorzitter geworden van deze geweldige groep op- en afbrekers. Dit jaar heeft Jacco het stokje overgedragen en doet hij het wat rustiger aan. Althans dat lijkt maar zo. Want Jacco heeft tot doel om dit jaar Prins Carnaval te worden. Hij heeft tenslotte geen voorzittersfunctie meer, is 3 jaar lid van de raad van 11 en heeft nu dus wat extra tijd over.

Verder is Jacco een rasechte Noordwijkerhouter en ziet hij het als taak om dan juist als prins voor te gaan in het carnavalsgedruis. Hij heeft 2 dochters bij de dansmariekes die het fantastisch zouden vinden om samen met hun vader en moeder het carnavalsseizoen 2017-2018 voor te gaan.

Gerrit Lommerse
In het jaar 2012 is Gerrit als Kaninefaat lid geworden van de Raad van Elf. Als voorzitter van de Sponsorcommissie en lid van de groep ‘Financiën’ maakt hij zich sterk voor deze geweldige vereniging. En aan ambitie geen gebrek bij Gerrit: "Uiteraard ga ik die scepter zwaaien over ons mooie Kokkerhout!" Of dat al als 58e Prins der Kaninefaaten zal zijn? "Wie weet... Hoe dan ook, een geweldig feest gaan we er zeker van maken!” in ons geweldig dorpje.

Klik hier voor de eerste vier kandidaten.

Klik hier voor de tweede vier kandidaten.

Klik hier voor de derde vier kandidaten.

Klik hier voor het promo-filmpje Kaninefaaten 11-11-2017.

Foto's laatste twee kandidaten Kaninefaaten.