Datum: 25-09-2023 - 04:58
05
nov
'17

Prins Mechanicus & Prinses Privileged en Prins Choco & Prinses Snoopy de nieuwe prinsenparen in De Zilk. (foto's)

Op zaterdagavond 4 november werden dit jaar in het Duinknijnenrijk de nieuwe prinsenparen van de Duinknijnen en Dwergknijnen op dezelfde avond met succes bekend gemaakt. Als eerste werd op deze avond bij de Dwergknijnen afscheid genomen van het 25e Prinsenpaar Prins Sparkle en Prinses Shine...

en zij maakten plaats na  een leuke stunt over 'Het Zilt' voor het nieuwe prinsenpaar Prins Choco (Kay Pompe) en Prinses Snoopy (Sara van Saase). Wij wensen Prins Choco en Prinses Snoopy een fantastisch jaar toe!

Later op de avond was het de beurt aan de Duinknijnen voor de bekendmaking van hun 50e Prinsenpaar der Duinknijnen. Afscheid nemen van het 49e prinsenpaar kon helaas dit jaar niet plaatsvinden omdat Philip Akerboom met zijn ega door onfortuinlijke omstandigheden zijn prinsenjaar niet kon uitdienen.

Gelukkig is hij na een jaartje revalideren weer zodanig opgeknapt dat hij samen met zijn echtgenote Petula het avontuur toch opnieuw kan aangaan en beleven. Aan de reacties in de zaal te zien werd het nieuwe prinsenpaar een nieuwe kans van harte gegund in het Duinknijnenrijk.

Philip Akerboom zal dit jaar het Duinknijnenrijk gaan regeren als Prins Mechanicus en zijn lieftallige vrouw Petula Akerboom staat daarbij als Prinses Privileged aan zijn zijde. Het thema voor het komende carnavalsjaar in het zilkse zal dan ook compleet in het teken komen te staan van dit fantastische prinsenpaar!

Na de bekendmaking van het prinsenpaar ging het feest nog door tot in de late uurtjes. De Duinknijnen zijn er helemaal klaar voor met deze twee geweldige kleine en grote prinsenparen en verwachten zij weer een groots carnavalesk jaar tegemoet te gaan, waar men een ieder graag voor wil uitnodigen om dit mee te gaan maken.

Foto's BON.