Datum: 28-05-2020 - 23:33
02
nov
'17

Bedankavond leiding Scouting Bosgeest. (foto's)

Zaterdagavond 28 oktober was er na de opkomst voor alle leiding een activiteit georganiseerd door het bestuur. De leiding, allemaal vrijwilligers, werden op deze manier bedankt voor hun inzet. Om goed te beginnen werd er eerst met alle leiding en bestuur, zo’n 30 man, Chinees gegeten. Vervolgens werden...

er vijf teams gemaakt. Door de organisatie waren er een aantal spellen bedacht waarmee vijf sleutels verdient konden worden. Er waren drie verschillende escape rooms gevuld met kluizen, puzzels en ultraviolet lampen waarmee ze konden ontsnappen.

Een ander spel was een vuurproef waarbij je een touw door moest branden. Ook was er een schietopdracht met behulp van fietsbanden en een bal. Met de vijf sleutels konden de teams pionierhout en touwen bemachtigen. Daarmee moest zo snel mogelijk iets gemaakt worden gebouwd om een vlag te pakken die 5 meter hoog hing.

Het was een geslaagde teambuilding activiteit voor alle leiding en het bestuur. Dick, Don, Loes, Lieke en Simone namen afscheid na jarenlange inzet. Met een speech van de voorzitter en een cadeau werden deze 5 toppers nogmaals door Scouting Bosgeest bedankt voor hun vrijwilligerswerk. 

Ook zin in Scouting? Kom gerust eens langs. De opkomsten zijn weer begonnen en we hebben dit jaar weer een hoop leuke activiteiten op de planning staan! Voor meer informatie over de Scoutinggroep ga je naar: www.bosgeest.nl.

Foto's Scouting Bosgeest.