Datum: 13-08-2020 - 02:11
03
nov
'17

Tentoonstelling 'Van een leien dakje' in de Witte Kerk.

Op 11 november a.s. tijdens de Dag van de Witte Kerk worden alle leien tentoongesteld die mensen hebben gemaakt naar aanleiding van de actie 'Van een leien dakje'. Heel veel mensen zijn enthousiast aan de slag gegaan met het thema 'Wat maak jij van een lei', en alle kunstwerken worden op 11 november...

aan het publiek getoond. Leien die zijn beplakt, beschilderd en bewerkt: op deze tentoonstelling is te zien dat je met een beetje fantasie heel veel kunt doen met dit materiaal.

Een vakjury gaat alle kunstwerken beoordelen, en bovendien mag het publiek ook een stem uitbrengen. Om 15.30 uur zal bekend worden gemaakt wie de mooiste/leukste/creatiefste en meest kunstzinnige lei heeft gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

Behalve dat u de tentoonstelling kunt bekijken, kan iedereen, van jong tot oud, ook meedoen aan workshops leien bewerken en beschilderen. Schuif aan en maak wat moois! Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Witte Kerk.

De Witte Kerk in Noordwijkerhout is op 11 november open van 10.00 tot 16.00 uur, en de toegang is gratis. Voor meer informatie: www.vriendenvandewittekerk.nl.