Datum: 26-03-2023 - 15:03
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

30
okt
'17

Passie van Noordwijkerhout op zoek naar jongeren voor DeusX-projectkoor.

Het bestuur van de Passie van Noordwijkerhout is volop bezig met het ontwikkelen van de nieuwe theater productie ‘DeusX’ welke zal worden opgevoerd op 30 maart 2018 door jongeren tussen 13 en 22 jaar oud. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het script, wat zeer bijzonder wordt. Op 8 oktober j.l. zijn....

de audities geweest voor de solisten. Het bestuur vertelt zeer onder de indruk te zijn van het vele zang- en speltalent wat zij voorbij hebben zien komen. Ook de band zal bestaan uit jonge muzikanten. Om een mooi muzikaal geheel te krijgen, is het bestuur op zoek naar jongeren tussen de 13 en 22 jaar die willen meezingen in het speciaal voor deze productie opgerichte ‘DeusX-projectkoor’.

Wat kun je verwachten? Het koor zal vanaf 14 november onder leiding van o.a. Pauline van Eeden op dinsdagavond repeteren in het forum van het Leeuwenhorst-college in Noordwijkerhout. Je studeert dan meerstemmige liedjes in die het theaterstuk en daarbij de solisten ondersteunen. En het meest belangrijke: je gaat deel uitmaken van een spectaculaire theatervoorstelling.

Dus behoor je tot deze categorie of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld je dan aan via de Facebook-pagina van de Passie van Noordwijkerhout of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..