Datum: 09-08-2020 - 00:55
31
okt
'17

In 10.000 stappen op weg naar het Zuid Hollands Landschap.

Zaterdag 4 november is er weer de maandelijkse 10.000 stappenwandeling van VVV Noordwijkerhout. De wandeling start om 9.00 uur bij de VVV met het traditiegetrouwe rondje om de Witte Kerk. De herfst, voor de een het mooiste seizoen van het jaar, voor de ander de start van de donkere periode...

Maar ontkomen doen we er niet aan. Erop uittrekken is de beste remedie tegen de opkomende ‘herfstblues’. Loop daarom mee met de 10.000 stappenwandeling. Deze keer voert de 10.000 stappenwandeling naar het gedeelte van het Zuid Hollands Landschap aan de Langevelderlaan. Het grootste gedeelte gaat via de Wandelknooppunten van de Streek. Heerlijke wandel paden dus, via bos en onverharde wegen. De koffie pauze zal bij Stay Okay.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt, in het kader van het programma `Beweeg je leven`, de 10.000 stappenwandeling georganiseerd in de omgeving van Noordwijkerhout. De basis van dit programma is dagelijks 10.000 stappen lopen en 3 keer in de week een half uur matig intensief bewegen (fietsen, tuinieren etc.). Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook op je voeding te letten, maar dit kan allemaal zonder een speciaal dieet te volgen.

Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo’s kwijt wil. Ook voor mannen is dit een goede manier om aan de conditie te werken zonder naar de sportschool te hoeven. Start van de wandeling op zaterdag 4 november is om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout, inschrijfkosten € 2,50. Iedereen die mee wil lopen, met of zonder stappenteller, is van harte uitgenodigd. Het belooft een informatieve en enerverende wandeling te worden.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u terecht bij VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096. www.vvvnoordwijkerhout.nl.