Datum: 26-05-2020 - 07:35
    
22
okt
'17

Nog kaarten beschikbaar voor 'Das Sjaan Oktoberfest'.

Nog een week en dan is het zover: 'Das Sjaan Oktoberfest'. Op zaterdag 28 oktober a.s. wordt 'De Rotonde' van NH Leeuwenhorst omgetoverd tot een mooie 'Stube'. Alle muzikanten zijn er inmiddels helemaal klaar voor. De lederhosen en dirndl jurkjes hangen klaar en in De Parade zijn de afgelopen weken...

alleen maar Duitse klanken te horen. Van Nena tot Straus en van polka’s tot Heino. Alles komt voorbij in een avondvullend programma vol muziek en dans. De avond begint om 20:30 uur en de zaal is al open om 19:30 uur. Het live-gedeelte duurt tot circa 23.00 uur en daarna feesten we nog even gezellig door met een DJ.

Mocht u nog kaarten willen halen is dat nog mogelijk. Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij: Vink Multimedia Dorpsstraat 19a, VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8) of in ons verenigingsgebouw De Parade (Van der Weijdenlaan 2a).

Donateurs van De Sjaan kunnen op vertoon van hun donateurskaart twee gratis kaarten af halen bij bovenstaande verkooppunten. Natuurlijk kunt u ter plekke bij bovenstaande verkooppunten ook donateur worden door een machtigingsformulier in te vullen voor € 10,- per jaar. U krijgt dan 2 kaarten voor het muziekspektakel.