Datum: 26-05-2020 - 08:43
    
20
okt
'17

Nog enkele plaatsen vrij voor EHBO-opleiding met 50 euro korting.

Voor het nieuwe seizoen 2017- 2018 wil de EHBO Vereniging Noordwijkerhout graag weer een opleidingscursus voor nieuwe EHBO’ers organiseren. De laatste jaren zijn de cursuskosten bijzonder laag gehouden. Gezien het grote succes van het afgelopen seizoen, qua aantallen deelnemers en de goede resultaten...

wil de EHBO Vereniging Noordwijkerhout deze cursus dit komende seizoen 2017-2018 opnieuw aanbieden tegen de laagst mogelijke kosten, namelijk 125 euro voor de volledige cursus. Normaal zou kost de cursus 175 euro bedragen. Dit bedrag is: inclusief lesboek, cursusmaterialen, koffie of thee, gebruik van de reanimatiepoppen en AED en het examen. Er komen geen extra of onverwachte kosten bij.

Wie belangstelling heeft om het EHBO-diploma inclusief reanimatie en AED te halen, kan dit nu alvast melden. De cursus start op 26 oktober en er zijn wekelijkse lesavonden, die duren van 19.30 uur tot 21.30 uur. De cursus wordt gehouden in Puyckendam in Noordwijkerhout.

Overigens geldt voor mensen die de Eerste Hulp cursus willen volgen en die een aanvullende zorgverzekering hebben, dat zij dit kunnen melden bij de zorgverzekering en op deze manier ook nog een deel van de kosten vergoed krijgen, tot zelfs het totale bedrag, zodat de cursus helemaal gratis kan zijn.Informatie of opgeven kan bij Cindy Wiebes, telefoon: 0252 – 377 663 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Meer info: www.ehbo-noordwijkerhout.nl.

Tekst en foto's EHBO-Noordwijkerhout.