Datum: 06-06-2023 - 11:42
13
okt
'17

Grafisch vormgevers, kunstenaars en sponsors meld je aan voor project ‘levensgrote kerstkaarten’ Lichtjesavond 2017.

Vorig jaar was 'het vleugelproject' een groot succes. De organisatie van Lichtjesavond 2017 is dit jaar ook weer op zoek naar ontwerpen. Dit keer niet van vleugels, maar van kerstkaart tafereeltjes, die dan megagroot geprint worden op formaat 350 x180 cm. Deze...

levensgrote kerstkaarten komen rondom de Witte Kerk in het licht te staan tijdens de decemberdagen en 'Lichtjesavond 2017'. Op de 'Lichtjesavond' kan het winkelend publiek op de foto in deze grote kerstkaarten. Voor de fun of om als kerstkaart te gebruiken.

Natacha Hulsebosch en Erna Schenk-Dekker, bedenkers van het project, gaan onder de vleugel van NOV op zoek naar ontwerpers en kunstenaars die ontwerpen van kersttafereeltjes hebben of kunnen maken.

Ook zijn er weer sponsors nodig. We zoeken bijvoorbeeld sponsoren, die voor max. € 100,- met hun logo mee willen gaan op de banner. De grafisch ontwerpers en kunstenaars uit Noordwijkerhout en De Zilk krijgen exposure.

De sponsors gratis exposure en verspreiding door hashtags. De leukste foto’s kunnen zij zelf weer op een makkelijke communiceren via facebook, twitter of instagram. Sponsors kunnen er zelfs een wedstrijd van maken wie de leukste foto maakt.

- Aanmelden om mee te doen kan tot 29 oktober.
(stuur je: naam/atelier/bedrijf en kort uitleg wie je bent en wat je doet)

- Aanleveren van het ontwerp kan tot 6 november, via www.wetransfer.com
(opmaak 67x46cm art/sketchboard op 300 dpi of scannen 33,5x23cm op 600 dpi, of hoge resolutie foto van het werk) (zie foto onderaan)

- Selectie van de werken is begin november bekend.

Mail je aanmelding/ontwerp/idee/sponsorlogo naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding: kerstkaart2017. De inzending van het ontwerp geeft geen garantie op selectie of deelname. Er is een selectiecommissie die bepaald of de ontwerpen geschikt en haalbaar zijn. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

De thema's die dit jaar een rol spelen: digital, social media en e-mail. De toon en look en feel moeten warmte, positiviteit en gezelligheid uitstralen. LICHTJESAVOND NOV Noordwijkerhout beloofd weer een groot succes te worden.

Foto's Lichtjesavond 2017.