Datum: 24-02-2020 - 13:22
  
09
okt
'17
Spetterend concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc.
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Spetterend concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc.

Op zaterdag 7 oktober 2017 gaf het Vrijetijdsorkest van de Sjaan een concert in Topaz Overduin in Katwijk. Het concert vond plaats in het kader van fonds 1818. Buiten spetterde het flink, en was het regenachtig en koud. Binnen bij Topaz Overduin spetterde het ook maar de oorzaak daarvan was het enthousiasme...

van de leden van het orkest. Door de warme klanken liep de temperatuur snel op. Onder leiding van invaller dirigent Thomas Geerts speelde het orkest een zeer afwisselend programma. Het aanwezige publiek reageerde enthousiast. Met name de bekende melodieën van Belle en het Beest en de medley van liedjes van de Beatles vielen goed in de smaak. Het optreden werd afgesloten met een sprankelende mars, die uitnodigde tot meeklappen.

Het enthousiaste en ambitieuze Vrijetijdsorkest van St Jeanne d'Arc kan zeker nog aanvulling gebruiken. We missen nog slagwerkers en koperblazers. Maar natuurlijk zijn bespelers van andere instrumenten ook van harte welkom.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.