Datum: 23-02-2020 - 07:56
  
03
okt
'17
Gooi het niet weg! Breng het naar St. Jeanne d’Arc.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc

Gooi het niet weg! Breng het naar St. Jeanne d’Arc.

Enkele weken geleden is reeds een bericht uitgegaan over een herstart van de kerst- snuffelmarkt van St. Jeanne d’Arc in het 2e weekend van december (8 en 9 december). Naast nieuwe kerstartikelen, kerststukjes, enz. kunt u dan ook naar hartenlust snuffelen tussen nog bruikbare 2e hands spullen. Maar...

die hebben we dan wel nodig. Heeft u dan ook nog goede spullen waarvan u van mening bent dat u ze zelf eigenlijk toch niet meer nodig heeft, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair, lampen, enz. dan kunt u ons daar een groot plezier mee doen. Schone/bruikbare kleding is ook welkom! Groot meubilair kunnen we helaas wegens de beperkte ruimte voor opslag niet gebruiken.

Inleveren van spullen is vanaf aanstaande maandag 2 oktober op maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur mogelijk in ons verenigingsgebouw De Parad” aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. Mocht u echt niet in staat zijn om uw spullen zelf naar De Parade te brengen dan is er de mogelijkheid om die op een zaterdagochtend bij u thuis te laten ophalen. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur contact opnemen met Gerard Noppe, tel. nr. 06 27525636. 

Foto St. Jeanne d'Arc.