Datum: 03-04-2020 - 00:06
  
Update: 30-3-2020.
19
sep
'17
Expositie schilderijen mevrouw Jopie van Wagtendorff van Rijn in Munnekeweij. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Expositie schilderijen mevrouw Jopie van Wagtendorff van Rijn in Munnekeweij. (foto's)

Topaz Munnekeweij heeft weer een kunstenaar 'Jopie van Wagtendorff van Rijn' bereid kunnen vinden, om een expositie te houden in de gangen van de locatie aan de Via Antiqua 25. Maar dit keer toch ook wel een bijzonder iemand, namelijk een cliënte uit de eigen Munnekeweij. Al ruim 5 jaar woont...

de 84-jarige mevrouw Jopie van Wagtendorff van Rijn na volle tevredenheid in Woonzorgcentrum Munnekeweij. Bij de verhuizing naar Munnekeweij werden al haar schilderijen opgeslagen bij haar dochter Jolande Peters. Nu krijgt Jopie de gelegenheid om haar kunstwerken te exposeren in de gangen van Munnekeweij.

In de jaren 90 heeft Jopie jarenlang schilderles gehad in Puyckendam. Elke woensdagavond werd er les gegeven door Ellen Slingerland en Coby Duivenvoorde. Ze heeft dit altijd met heel veel plezier gedaan. Jopie heeft een collectie van verschillende stijlen bij elkaar geschilderd, van modern tot landschappen, maar ook kinderschilderijen.

De expositie van de kunstwerken werd door Jopie zelf, in het bijzijn van familie en mede-cliënten van Munnekeweij, officieel geopend op dinsdagmorgen 19 september. De expositie van Jopie zal tot eind december 2017 te bewonderen zijn tijdens de kantooruren in de gangen van Munnekeweij. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Foto's BON.