Datum: 25-06-2018 - 04:19

12
sep
'17
Zonnebloem deelt plantjes uit op Nationale Ziekendag. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem Noordwijkerhout

Zonnebloem deelt plantjes uit op Nationale Ziekendag. (foto's)

De Zonnebloemkraam met kalanchoë planten onder een parasol nabij de Witte Kerk op zaterdag 9 september is door vele voorbijgangers opgemerkt. In het kader van de ziekendag werden door vrijwilligers van de Zonnebloem deze plantjes uitgedeeld aan voorbijgangers. Die zij op hun beurt weer geven...

aan iemand in hun omgeving die ziek is of om en andere reden aandacht nodig heeft. Veel van deze voorbijgangers waren echt heel positief en verrast over de opzet en het doel van deze actie: aandacht voor mensen in de buurt die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Ook mensen die van de actie al op de hoogte zijn en bij de kraam al duidelijk aangaven bij wie ze een plantje brengen, zonder nog weer ons verhaal te hebben gehoord. Het is en blijft een geweldig mooie en zinvolle actie van de Zonnebloem hier in Noordwijkerhout.

Vrijwilligers van de Zonnebloem hebben ook naar hun gasten een plantje gebracht en zo zijn er heel veel plantjes in de vorm van ‘even warme aandacht’ bij mensen terecht gekomen. Meer weten over de Nationale Ziekendag? Deze is te vinden op www.zonnebloem.nl.

Tekst en foto Zonnebloem Noordwijkerhout.