Datum: 25-06-2018 - 04:33

10
sep
'17
Noordwijkerhouters bezoeken Lourdes.
Geschreven door Lourdesgroep Noordwijkerhout

Noordwijkerhouters bezoeken Lourdes.

Vol verwachting en met goede moed is een groep van 13 mensen uit Noordwijkerhout en omgeving op dinsdag 5 september met een bus vanaf het St. Victorplein vertrokken. Met de Noordwijkerhoutse reisleiders Trees Hogervorst en Joke van der Poel, is het gezelschap op weg gegaan naar Lourdes...

Vanuit Noordwijkerhout reed men naar Brabant en Limburg, waar nog meer deelnemers instapten om de bus vol te maken. Daarna vervolgde men de weg voor een toeristische reis via Beaune en Nevers en met behoud van het bedevaartkarakter om uiteindelijk op de plaats van bestemming aan te komen...'Lourdes'. 

In Lourdes wordt het programma van de Limburgse Bedevaart gevolgd met o.a. een Nederlandse viering bij de grot, een deelname aan de lichtprocessie en sacramentsprocessie, het meevieren van de Internationale Hoogmis en gaat men ook nog een dag voor excursie naar de Pyreneeën. 

Na een reis van negen dagen, met aandacht voor elkaar en een lach en een traan, keert het gezelschap op 13 september weer terug in Noordwijkerhout.

Foto Lourdes PR.