Datum: 21-11-2017 - 05:18

10
sep
'17
Inloopochtend bij Oud de Zilck.
Geschreven door St. Genootschap Oud de Zilck

Inloopochtend bij Oud de Zilck.

Het genootschap Oud De Zilck houdt op woensdag 13 september haar tweemaandelijkse inloopochtend. Mensen met belangstelling voor de historie van De Zilk kunnen dan kennismaken met het genootschap Oud De Zilck. Ter inzage liggen fotoboeken van De Zilk, de boeken met klassenfoto’s van de...

H.Hartschool/Mariaschool en fotoboeken van voetbalvereniging Van Nispen. Deze keer liggen ook de fotoboeken van peuterspeelzaal Zwartsnoetje van 1975 t/m 2010 ter inzage. U kunt ook terecht met uw eigen foto’s of fotoalbums die wij graag willen inscannen. Een aantal vrijwilligers is aanwezig om uw vragen over De Zilk of over families in De Zilk te beantwoorden.

Oud De Zilck heeft ook belangstelling voor foto’s, en ander beeldmateriaal, die met de geschiedenis van De Zilk te maken hebben. Heeft u vragen over de geschiedenis van De Zilk dan zijn wij u graag van dienst, om daar antwoord op te geven. Plaats van inloop is De Duinpan, Sportlaan 34 De Zilk. Belangstellenden zijn welkom van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Tekst en foto 'Genootschap Oud de Zilck'.