Datum: 04-06-2020 - 20:03
10
sep
'17

Overvliegers bij Scouting Bosgeest. (foto's)

Met een leuke ceremonie gaan de kinderen symbolisch naar de nieuwe groep die past bij hun leeftijd. Afgelopen zaterdag was het weer zover en ‘vlogen’ een heel stel over van de hun oude naar nieuwe speltak.Met een leuke ceremonie gaan de kinderen symbolisch naar de nieuwe groep die past bij hun leeftijd...

Afgelopen zaterdag was het weer zover en ‘vlogen’ een heel stel over van de hun oude naar nieuwe speltak. Het was een spannende middag voor de overvliegers. Tijdens de ceremonie werd de oversteek gemaakt. Aan de ene kant de oude speltak die de overvliegers uitzwaaide en aan de andere kant de nieuwe speltak om de kinderen te verwelkomen.

De jongste kinderen gingen via een hindernisbaan naar de overkant en de oudere kinderen via een 25 meter lange zelf gepionierde brug. De avond ervoor zijn de oudste leden ook overgevlogen naar de Explorers. Niet alleen de kinderen hebben de oversteek gemaakt maar ook een aantal nieuwe leiding vloog over, net als de kinderen. 

Ook zin in Scouting? Kom gerust eens langs. De opkomsten zijn weer begonnen en we hebben dit jaar weer een hoop leuke activiteiten op de planning staan! Voor meer informatie: www.bosgeest.nl.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.