Datum: 02-06-2020 - 23:31
05
sep
'17

Scouting Bosgeest start nieuw seizoen. (foto's)

Afgelopen zaterdag startte het nieuwe seizoen bij Scouting Bosgeest met een smokkelspel in het centrum van Noordwijkerhout. Vanaf nu zijn alle leden maar ook geïnteresseerden kinderen weer wekelijks welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen en veel lol te beleven...

Bouw je eigen dorp
De eerste opkomst vond plaats op de steeg, om 14:00 uur verzamelende alle leden zich. Na het hijsen van de vlag werd de middag geopend, daarna volgde de uitleg. Alle scouts moesten in groepjes en een startbedrag op zak handelen in bouwmaterialen. Met de materialen konden verschillende gebouwen uit het centrum gebouwd worden.

Denk aan de Witte Kerk, het gemeentehuis en verschillende winkels. Hoe meer gebouwen hoe meer inkomsten waar weer meer materialen gekocht konden worden. Wel moesten de groepjes oppassen voor de Rovers want die pakte al je materialen af. Na anderhalf uur handelen werd de middag afgesloten, het winnende groepje met het grootste dorp kreeg nog een leuke prijs mee naar huis.

Voorbereidingen
De afgelopen weken zijn de vrijwilligers al druk bezig geweest met het opstarten van het seizoen. Zo waren er twee klus-en schoonmaak middagen op het clubhuis en hebben der verschillende leidingteams weer gave programma’s bedacht. Laat je uitdagen!

Ben jij niet bang om vies te worden en laat je je graag uitdagen? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden op de van der Weijdelaan 2B. Je mag drie keer gratis komen kijken. Meld je even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.bosgeest.nl.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.