Datum: 29-03-2023 - 12:08
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

05
sep
'17

Dagboek Oranjefeest 2017: de maandag. (foto's bowling, zwemmen, bridge)

De Oranjefeesten van 2017 in Noordwijkerhout gingen afgelopen zaterdag en zondag al van start, met op zaterdag de GlamourBingoShow en op zondag de Baggerloop in De Poep. De Oranjevereniging vervolgde op maandag het programma met flink wat verschillende activiteiten. Overdag is men op ziekenbezoek...

geweest en was er een attentie voor de deelnemers van de Voedselbank, in de ochtend was er een golftoernooi op Golfbaan Tespelduyn en in de middag was het klaverjassen/Jokeren in de grote zaal van Puyckendam. In de avond was er zwemmen voor de jeugd en bridgen bij Optisport De Schelft en het Oranjebowlingtoernooi bij All American Bowling.

De redactie van BON probeert de komende Oranjefeestdagen zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken en daar een dagboek met fotoverslag van te doen op BON. Mist u een activiteit en heeft u daar foto's van dan houden we ons aanbevolen, mail uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle activiteiten geldt, dat de volledige uitslagen later nog zullen volgen. 

14e Oranje zwemkampioenschappen in zwembad De Schelft:
In samenwerking met de Zwemvereniging Noordwijkerhout, werd voor de 14e keer de Noordwijkerhoutse Oranje Zwemkampioenschappen gehouden in het zwembad van De Schelft. Op drie afstanden (de vrije slag, schoolslag en rugcrawl) werd er door de jeugd gestreden om de felbegeerde medailles. Foto´s BON.

Oranjebridgedrive in de Schelft:
In een volle toneelzaal van de Schelft werd de 26ste Oranjebridgedrive gehouden. Foto´s BON.

Oranjebowlingtoernooi bij All American Bowling:

Dit jaar werd er wederom gestreden om de ‘Oranjebowlingbokaal van Noordwijkerhout'. Geoefende en ongeoefende bowlers maakte gelijke kans op een overwinning, dit door het toepassen van een handicapsysteem. Tevens werd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout net als voorgaande jaren het succesvolle Oranjebowlingtoernooi uitgebreid met een zeer druk bezocht jeugdtoernooi. Foto prijswinnaar Jong Oranje.

De Oranjebowlingbokaal ging dit jaar bij de volwassenen naar 'Team Jansen'. DJ-Petit zorgde voor de eerste keer tijdens deze activiteit voor een lekker stukje muziek en daardoor werd er regelmatig tussen het ballen gooien door gezongen en zelfs gedanst. Het toernooi vond plaats bij All American Bowling Langelaan 2 Noordwijkerhout. Foto´s in de fotogalerij redactie BON.