Datum: 21-02-2020 - 14:21
  
04
sep
'17
VVSB G-Teams hebben plaats voor nieuwe spelers.
Geschreven door VVSB G-Team

VVSB G-Teams hebben plaats voor nieuwe spelers.

Voetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De KNVB vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten. Niemand staat buitenspel. Daarom organiseert de KNVB al ruim dertig jaar competities voor G-teams...

VVSB heeft een jeugd G-team sinds 9 jaar en sinds 2 jaar een volwassenen team. Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten kunnen genieten.

G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’ Onze spelers vormen een bont gezelschap van doorbijters die te maken hebben met zaken als evenwichtsstoornis, hyperactiviteit, bewegingsbeperkingen, spasticiteit, effecten uit het autistisch spectrum, blijvende effecten na een ziekte en wat dies meer zij.

De G-teams zijn vaak nog te vinden op het trainingsveld als andere teams al bij de open haard zitten! Sponsors als Vink Multimedia, Wendy4Kids en Pegasus Sports and Healthcare weten dat op waarde te schatten en ondersteunen onze teams van harte.

De VVSB G-teams kunnen nog spelers (M/V) gebruiken! Behoor je tot de doelgroep van het G-voetbal en zou je wel eens willen proeven of het ook iets voor jou is, kom dan gerust eens (met een ouder of begeleider) kijken of meetrainen op vrijdagavond van 18:00 - 19:00 op veld 3A (G1G) /3B (JG1).

Voor meer informatie kunt u contact zoeken met coördinator Anneke van Linden via vvsb.gteam@ gmail.com of 06-23069871.

Tekst en foto VVSB G-Team.