Datum: 18-01-2022 - 17:31
03
sep
'17

4 mannen en 231 vrouwen bij de hilarische GlamourBingoShow. (foto's + filmpje)

Twee weken voordat de nieuwe activiteit 'De hilarische GlamourBingoShow van Lollypop' van start ging in Café van der Geest waren de kaarten, tot grote tevredenheid van de Oranjevereniging, al uitverkocht. Noordwijkerhout had dus blijkbaar zin in een leuke bingoavond, alleen was de verhouding tussen...

de aanwezige mannen (met maar 4 deelnemers) en de vrouwen (maar liefst 231 deelneemsters) niet helemaal gelijk verdeeld....

Maar dat mocht natuurlijk de pret niet druk, de mannen moesten waarschijnlijk op de kinderen passen en de vrouwen konden daardoor een lekker avondje uit. Onder het genot van een glas bubbels, nootjes op tafel, bitterballen, stokken, veren, lekker meezingen met de Hollandse liedjes, natuurlijk de bingokaarten, met vele prijzen en de nodige hilariteit, presenteerden Daan & Jari deze lachwekkende GlamourBingoShow.

Heel veel dames gingen uiteindelijk naar huis met 1 van de vele prijzen zoals bijvoorbeeld een flink aantal diners voor 2 en high tea's die veelal geschonken waren door de plaatselijke horeca, maar ook nog mooiere prijzen zoals een paar wellnessdagen/weekenden en elke volle bingokaart (maar liefst 5 ronden) zorgde voor een vakantiereisje die te besteden was in een groot deel van Europa.

Bij meerdere bingo-winnaars mochten de veelal dames een stokje trekken uit de broekband van de twee knappe goed gebouwde mannelijke assistenten en de vraag was dan: Wie heeft het langste stokje getrokken bij die jongeheer??? Die was dan ook de echte rondewinnaar en de verliezers gingen als troost de zaal in met een lange kaneelstok.

Dit en nog veel maar bracht natuurlijk de nodige hilariteit met zich mee, uiteindelijk ging iedereen met een goed gevoel en een aantal deelnemers met mooie prijzen naar huis. Gezien het succes zal deze nieuwe activiteit vast volgend jaar weer op het programma staan van de Oranjevereniging.

Foto's BON. Klik hier voor een kort filmpje met een bijzondere fijne 'Oranjeprijs'...