Datum: 22-09-2020 - 16:53
30
aug
'17

Feestweek De Zilk: activiteiten zondag t/m woensdag. (foto's)

Afgelopen zaterdag startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht (klik hier) en in de avond volgende voor de eerste keer er een heus darttoernooi. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten op het programma, net als op dag 3. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening van de kermis...

met het afschieten van karbiet op het grasveld en daarna was er gelegenheid voor de jeugd om gebruik te maken van de kermisattracties op het parkeerterrein aan de Sportlaan. In de Duinpan vond de 55+ middag plaats en in het begin van de avond was er op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa.

Later op de avond stond er voor het eerst 'de Pub-Quiz' op het programma van de Feestcommissie De Zilk. Op zoveel belangstelling had de organisatie niet helemaal gerekend en moest men op het laatste moment uitwijken naar de grote zaal van de Duinpan. Na afloop was iedereen zo te spreken over de nieuwe activiteit, dat men verwacht dat er volgend jaar een vervolg zal komen op de succesvolle eerste keer.

Na de vier eerste dagen waarbij het zonnetje volop scheen sloeg het weer op dag
5 (woensdag) in één klap om. Verschillende activiteiten zoals de kinderspelen en straattekenwedstrijd op de speelplaats van de Egelantier werden afgelast door de vele regenbuien die de woensdag teisterden.

In de middag gingen de jeu de boules wedstrijden gewoon door en trok deze ondanks de regen toch weer heel veel deelnemers. De Feestcommissie had voor een flink aantal partytenten gezorgd zodat men het merendeel van de tijd lekker en gezellig droog stond. Alle uitslagen van de wedstrijden volgen later. Meer foto's kunt u zien op de Facebook-pagina van de Feestcommissie De Zilk.

Foto's activiteiten zie logo's: Blik Op NWH, Blik Op De Zilk en de Feestcommissie De Zilk.