Datum: 26-01-2020 - 11:54
  
20
aug
'17
Dagwinnaar en koploper Piet ter Veen loopt verder uit bij HSV de Arnoud Noordwijkerhout.
Geschreven door Jeugdafdeling HSV De Arnoud

Flinke stortbuien bij viswedstrijd Jeugdafdeling HSV de Arnoud.

Afgelopen vrijdag is de 8e wedstrijd weer gevist. De meeste terug van een vakantie waar er ook gevist is, klaar voor de hervatting van de competitie. Het weer was vandaag geen traktatie, was het de hele dag al wisselvallig weer, deze avond hebben we alles gehad. Na dat de toeter voor het begin...

was gegaan regende het 5 minuten zo hard, dat degene die geen paraplu gebruikte van top tot teen drijf nat was. Nadat de boel weer was opgedroogd scheen er een dun zonnetje maar een straffe zuidwesten wind. Toen de toeter voor de afloop klonk besloten ze om er nog maar een stevige bui met harde wind er overheen te gooien, wat het wegen bijna onmogelijk maakte. Maar de vast beraadde commissieleden hebben er voor gezorgd dat er een uitslag gekomen is.

In A groep was het Bas van Schie die het beste uit de  vakantie  kwam. Na een stroeve start wist hij toch 842 cm te vangen. Ook Jordi van Denzen heeft in de vakantie  zijn huiswerk goed gedaan en viste een nette 630cm bij elkaar. Dave die  eerst op 13mtr zat, maar later in de wedstrijd zijn geluk aan het kantje zocht had aan het eind 532 cm. De top 3 in de A is dan ook.
1. Bas van Schie met 4365 cm.
2. Dave Houdijk  met 2828 cm.
3. Roy Houdijk    met 1682 cm.

Uit groep B kwam vandaag de dag winnaar met de grootste pos in de naam van Joey van Nieuwenhuizen met een pos van 14 cm krijgt hij een waardebon van  € 5,- van Hengelsport en Dierenspeciaalzaak van der Niet. Siebe Keijzer wist zijn Frankrijk ervaring om te zetten in winst in de b groep met 270 cm. Dat je ook goed in Nederland kan oefenen liet Tony van Mullekom, die in Ommen is geweest, zien. Een vangst van 250 cm zat in zijn netje. Aileen Noordermeer wist op haar eigen wijze een vangst van 221 te noteren. De top 3 ziet er als volgt uit:
1. Siebe Keijzer  met 1129 cm
2. Tony Van Mullekom met  1118 cm
3. Aileen Noordermeer met  936 cm 

U ziet in de B is er nog zat te winnen, maar ook in de A kan het zomaar omslaan. Volgende wedstrijd is 25-08-2017 en wordt vervist op de recreatie strook bij de Keukenhof. Loting om 18.15 uur, en we beginnen m 18.45 uur en Vissen tot 20.45 uur. Totale uitslag staat op www.dearnoud.nl

Tekst en foto's: Jeugdafdeling HSV de Arnoud.