Datum: 03-04-2020 - 00:17
  
Update: 30-3-2020.
13
aug
'17
Sprookjesdag een groot succes in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Sprookjesdag een groot succes in Noordwijkerhout. (foto's)

In sprookjes gebeuren wonderen en ontmoet je goed en kwaad. Op zaterdag 12 augustus was het centrum van Noordwijkerhout één groot en zeer druk bezocht sprookjesbos. Ook dit jaar waren er weer heel wat sprookjesfiguren waarneembaar in ons dorp. Het NOV had er voor gezorgd dat er....

volop activiteiten met het thema sprookjes te beleven waren in het centrum van ons dorp, zoals schminken, knutselen, spelletjes, lekkere traktaties maken en was er een luchtkasteel. Ook werd druk gebruik gemaakt van de sprookjestrein die de gehele dag door ons dorp reed. Toneelvereniging Odi speelde het sprookje 'Het Gestolen Sprookjesboek' afgelopen zaterdag met veel succes in de tuin van de Witte Kerk.

Iedereen kon ook via het VVV Noordwijkerhout met een stempelkaart meedoen met de Sprookjesspeurtocht. Deze moest uiteindelijk met het goede antwoord voor mooie prijzen ingeleverd worden bij het VVV in de Dorpsstraat, aan het eind van de dag werden maar liefst 30 prijswinnaars door 'de Beauty van het VVV' bekendgemaakt.

De meeste prijswinnaars staan op de laatste foto, maar de prijswinnaars die niet aanwezig waren krijgen bericht van de organisatie van de Sprookjesdag. De prijzen werden beschikbaar gesteld door: Suzanne's Feestshop, Juwelier Schilder, Wenson Kadowinkel, Het Uitvaarthuis, Carlady Wonen & Mode, Kinderopvang Smallsteps,  Gebra en Schouten Schoenen.

Foto's BON.