Datum: 10-07-2020 - 05:28
24
jul
'17

Zonnebloemweer voor de Zonnebloem tijdens de braderie.

De weerprofeten hadden het behoorlijk goed met het braderieweer. Het was wat je noemt zonnebloemweer. Ruim voor de opening van de braderie werd de Zonnebloemstand, ter hoogte van de voormalige Rabobank, door vrijwilligers ingericht om de lotenverkoop voor de Zonnebloem tot een succes te maken...  

En, zodra het publiek massaal een bezoek bracht aan de braderie waren de vrijwilligers helemaal in vorm en werden met groot enthousiasme de loten onder aandacht gebracht van de voorbij lopende bezoekers. En met groot succes.

Ouderen en jongeren ontkwamen er niet aan de vraag om loten te kopen. Met de aankoop van een handvol loten was succes verzekerd. En lukte het niet een winnend lot te bemachtigen, dan was er altijd nog een troostprijs voor de kinderen.  

Met een opbrengst van ruim € 1.700,- werd het een geslaagde dag voor de vrijwilligers van de Zonnebloem en onze afdeling. Als het gaat om de financiën van de Zonnebloem te versterken is de lotenverkoop tijdens de braderie een belangrijke bron van inkomsten voor de plaatselijke Zonnebloemafdeling.

Ook nu heel veel dank aan de vele vrijwilligers die deze loterij tot een succes hebben gemaakt. Veel werk is nodig voor het bijeen brengen van de honderden prijzen, het nummeren daarvan, de enveloppen vullen met nummers en ze dan ook nog een de vrouw, man of kind te brengen. Daarvoor is enthousiasme en inzet nodig en dat vindt je terug bij de vrijwilligers van de Zonnebloem.