Datum: 24-09-2020 - 21:10
19
jul
'17

BON op zoek naar Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij de Nijmeegse Vierdaagse.

Van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli vindt dit jaar de 101ste editie plaats van de Nijmeegse Vierdaagse. Net als afgelopen jaren is de redactie van BON aanwezig (dit keer op de 3e dag), om alle Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij dit grootste evenement van Nederland op de...

gevoelige plaat vast te leggen. Op verzoek van de wandelaars laten we ook dit jaar voor de start al weten waar we precies staan, zodat ook onze plaatselijke deelnemers er rekening mee kunnen houden waar men ons met het fototoestel kan aantreffen.

We staan op de 3e dag (donderdag 20 juli) op een punt waar de 30, 40 en 50 km bij elkaar zijn gekomen net buiten Groesbeek op weg naar het plaatsje Berg en Dal. Op de beroemde Zevenheuvelenweg in het parcours staan we in de omgeving van de kruising met de Derdebaan vlak voor de Canadese oorlogsbegraafplaats. (zie Google-map foto hieronder)

Beste deelnemers..... u kunt ons herkennen aan de banner van Blik Op Noordwijkerhout (zie foto hierboven). Natuurlijk houden we de thuisblijvers die dag op de hoogte van onze bevindingen met een Live-verslag via Facebook tijdens de Vierdaagse van Nijmegen.

Foto's boven BON editie 2016. (klik op de kaart voor een vergroting)