Datum: 24-09-2020 - 20:28
22
jul
'17

BON spot wandeltoppers uit Noordwijkerhout en De Zilk bij de Nijmeegse Vierdaagse. (update foto's finish)

De start van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse begon bijzonder nat en werden de deelnemers de eerste uren getrakteerd op een aantal buien. Vanaf 9.00 uur werd het droog en was het de rest van de dag prima wandelweer en was het gelukkig een stuk minder warm...

dan de tweede dag. De redactie van BON was dit jaar aanwezig op de derde dag en stonden we met onze post op de Zevenheuvelenweg tussen Groesbeek en Berg en Daal. We konden flink wat (ex) plaatsgenoten spotten dit jaar en hebben we rond de dertig Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers op de gevoelige plaat vastgelegd bij dit grootste evenement van Nederland. 

Natuurlijk konden we onze eigen dagboek-schrijver Piet Beelen en zijn zoon Sjoerd ook op deze dag spotten en succes wensen met morgen alweer de laatste dag van deze 101ste editie Nijmeegse Vierdaagse. Gelukkig gaven alle wandelaars uit ons dorp aan dat het goed met ze ging en dat men de Vierdaagse natuurlijk ging uitlopen. 

Update foto's finish Nijmeegse Vierdaagse.
De 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse van 2017 is alweer ten einde, men kan terugkijken op een zeer succesvol evenement wat vrijdagmiddag eindigde op de Via Gladiola. Hier werden alle deelnemers feestelijk ontvangen en hebben we via de sociale media foto's kunnen scoren, dank daarvoor aan alle fotografen.

De eerste twee foto's zijn van het televisieopname 'Het gevoel van de Vierdaagse' welke vier dagen lang werd uitgezonden op NPO1. Op dag 3 waren er opnames op de plek (de Zevenheuvelenweg) waar de redactie van BON foto's aan het schieten was van de Noordwijkerhoutse en Zilkse deelnemers en we toevallig heel even in het beeld waren.

Foto's van dag 3 redactie BON met logo en PR zonder logo en foto's algemeen BON. Heeft u een foto van een deelnemer die we niet konden spotten, dan kunt u hem mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zetten we hem erbij.