Datum: 05-07-2020 - 16:48
12
jul
'17

Bevers genieten van super schoon en vies kamp. (foto's)

Het thema van het kamp was namelijk Floddertje! De leiding had een leuk programma gemaakt voor een weekend vol met vieze en schone activiteiten. De Bevers, kinderen tussen de 5 en 7 jaar, logeerden twee nachten op het clubhuis van Scouting Bosgeest aan de Van der Weijdenlaan...

Voor veel kinderen was dit de eerste keer op kamp en dat was natuurlijk best spannend. Op zaterdag hebben de dertien kinderen spellen in het bos gedaan zoals verstoppertje en vlaggenroof. Zij gingen ook op zoek naar de schone kleren van Floddertje. Daarna aten zij een mega stapel pannenkoeken op.

Vooral het zelf versieren van de pannenkoeken was een groot succes: de stroop en poedersuiker zat overal. Natuurlijk kon een groot kampvuur niet ontbreken bij dit Scouting kamp. Het bleef vervolgens nog lang onrustig in de slaapzaal. Op zondag hebben de Bevers de hele dag in Linnaeushof gespeeld. Ze hebben genoten van de klimmer, klauteren en glijden.

‘s Avonds was iedereen best moe dus werd de dag afgesloten met een film avond met popcorn. Maandag was het alweer tijd om alle spullen in te pakken, maar niet voordat er lekker gekliederd was met vingerverf. Moe maar blij zijn de kinderen daarna naar huis gegaan.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.