Datum: 23-02-2020 - 08:43
  
04
jul
'17
Derde Como Obstacle Run & Family-run Oosterduinse meer.
Geschreven door Como Obstacle Run & Family-run

Derde Como Obstacle Run & Family-run Oosterduinse meer.

Op Zondag 24 september 2017 is het klimmen, kruipen en rennen bij het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Dit inmiddels jaarlijks groter wordende evenement krijgt zijn derde editie. Een parcours van 4, 8 of 12 km met mooie obstakels staat gereed. Kinderen met ouders kunnen...

meedoen met de family-run. Het Restaurant Como & Co is het bruisende hart van deze Run met de start, finish en een mooie nazit.

Wat staat je te wachten?
Ben jij sportief, een bootcamper of wil je jezelf ook weleens testen dan kan je meedoen met de Como Obstacle Run. Rondom het mooie Oosterduinse Meer is een prachtig parcours met ca. 20 obstakels. Na een warming-Up wordt je opgenomen in de omgeving waarbij je moet klauteren, door modder kruipen en een nat pak krijgt. Behendigheid en kracht gaan samen met sportiviteit. De ervaren bootcamper doet natuurlijk 12 kilometer. Ben je wat minder ervaren dan kies je voor 4 of 8 km.

Individueel of met een groep?
Er wordt gestart in groepen. Je kan je hiervoor individueel aanmelden. Samen of met een groep deelnemen is natuurlijk veel leuker. Je helpt elkaar dan, kan je met een eigen groep laten zien en je krijgt dan ook nog eens korting. Voor groepen met meer dan vijf personen is er een speciaal tarief. Schrijf je in alleen, samen met jouw vrienden, collega’s, familie, bedrijfs- of sportteam.

Family run
Om 11:00 uur start de Family run. Kinderen van 8 tot 15 jaar leggen samen met een volwassene het parcours af. Start samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante. 

Combi ticket: Como-Run & Bootcamp-Obstacle-Run
Via een Combi Ticket kan je inschrijven voor de Como-Run en de Bootcamp-Obstacle-Run. Beide Obstacle Runs worden door ons georganiseerd. De Bootcamp-Obstacle-Run is op 10 september 2017 in het Recreatiegebied Geestmerambacht bij Alkmaar.

Deze Run is de grote broer van de Como-Run. Er zijn 3.000 deelnemers, die 6, 12 of 12 kilometer doen, waarbij zij 40 obstakels tegenkomen. Ben jij een echte Bootcamper of wil je met jouw team de ultieme Obstacle-Run doen? Kijk dan vooral even bij www.bootcamp-run.nl.

Hoe kunt u zich inschrijven?
Inschrijving gaat via de website www.como-run.nl. De kosten voor deelname zijn:
• Individuele deelname: € 22,50
• Teamdeelname: € 20,00 p.p. (vanaf 6 personen)
• Family Run: € 25,00 (1 Kind + 1 Volwassenen)
• Combi Ticket: Como-Run & Bootcamp-Obstacle-Run: € 55,00.

Inspannen en genieten
Doe mee en geniet van dit mooie uitdagende evenement bij het Oosterduinse meer! Na afloop kunt u heerlijk ontspannen op het terras bij Restaurant Como & Co onder het genot van muziek, drinken en natuurlijk een heerlijk kaart. Wij zien je graag op 24 september 2017 (en op 10 september bij de Bootcamp Obstacle Run) aan de start verschijnen!

Tekst en foto's PR.