Datum: 15-08-2020 - 10:08
03
jul
'17

14 geslaagden bij 'De Sjaan'.

Verspreid over drie weekenden hebben 14 leerlingen van onze muziekvereniging het HaFabra (harmonie fanfare brassband) diploma weten te behalen. Op zaterdag 13 mei deden alle kandidaten het theorie examen in Sassenheim, dit werd door iedereen met hele mooie cijfers afgerond. Drie weken...

later op 3 juni zijn we met de koperblazers en slagwerkers naar Pijnacker-Nootdorp afgereisd om het praktische deel van het examen af te leggen, glansrijk doorstonden onze leerlingen de test. Ook de houtblazers en dwarsfluitleerlingen kregen natuurlijk de beurt, zij mochten, twee weken later dan de koperblazers, hun kunsten vertonen. Op 17 juni hebben zij in Sassenheim allemaal het examen voldoende weten af te ronden.

Door de volle agenda van de vereniging hebben wij pas op donderdag 29 juni de feestelijke diploma uitreiking gevierd. Burgemeester Goedhart had zich deze avond bereid gevonden om de diploma’s aan onze leerlingen uit te reiken. Alle leerlingen gingen naar huis met het diploma, een bloemetje en een waardebon van Music All In.

De geslaagden van dit jaar zijn: Ilse Thijssen (klarinet B) Lynn van der Hagen (dwarsfluit B) Luuk van der Berg (bariton B) Joey van der Bosch (saxofoon B) Evie Koomen (trompet B) Julia Kerkvliet, Vigo van Gijlswijk (saxofoon A) Thijs Bakker, Janbas Thijssen (trombone A) Tycho Knijnenburg (trompet A) Mette Zandvliet (dwarsfluit A)  Sarah Kerkvliet (slagwerk A) Luuk Meeuwenoord, Stef Hoogervorst (slagwerk B).

Wil je ook weten hoe leuk het maken van muziek, individueel of in groepsverband is kom dan een keertje kijken in de Parade. Ons startersorkest repeteert op woensdagen van 17.00 tot 17.30 uur, het leerlingenorkest repeteert op donderdagen van 18.30 tot 20.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met de opleidingscommissie, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.