Datum: 23-05-2018 - 23:11

18
jun
'17
Team 'Alles komt goed' neemt deel aan Samenloop voor Hoop Hillegom. (foto's)
Geschreven door Team 'Alles komt goed'

Team 'Alles komt goed' neemt deel aan Samenloop voor Hoop Hillegom. (foto's)

Dit weekend is er een Samenloop voor Hoop Hillegom op het terrein van SV Hillegom, een 24-uurs wandelevenement van het KWF-kankerfonds. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze wandelestafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd...

en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker. Op zaterdag 17 juni was de start van de loop om 14.00 uur en men eindigt met de loop op zondag 18 juni om 12.00 uur. In die tussentijd worden er naast het lopen activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en zal de opbrengst bekend worden gemaakt en de cheque worden overhandigd aan de KWF Kankerbestrijding.

Het Noordwijkerhoutse team 'Alles komt goed' loopt mee ter nagedachtenis aan Bro van der Hulst. Bro had op 13 juni 2014 zijn eerste onderzoek en al snel bleek dat hij een agressieve vorm van kanker had. Bro is helaas aan de gevolgen hiervan op 4 januari 2015 overleden.

Zijn motto: 'Alles komt goed' zal het team dit weekend met trots dragen. Op de eerste dag was er al een bedrag van € 1600,- ingezameld door het team en zal daarom tot de laatste ronde is gelopen nog wel een stuk hoger eindigen. Dit alles voor het goede doel van het KWF.

Foto's PR.