Datum: 29-02-2020 - 04:53
  
16
jun
'17
Mart Smeets gastspreker bij Ondernemersvereniging ONNO nieuwe leden zijn welkom.
Geschreven door Ondernemersvereniging ONNO

Mart Smeets gastspreker bij Ondernemersvereniging ONNO nieuwe leden zijn welkom.

De ONNO (Ondernemers Noordwijkerhout) is opgericht voor ondernemers die een sterke band met Noordwijkerhout hebben. ONNO wil enthousiaste, initiatiefrijke ondernemers samenbrengen, die van elkaar willen leren, kennis willen delen en een netwerk willen vormen...

Om dit doel te bereiken wordt er maandelijks een bijeenkomst gehouden. Op deze bijeenkomsten (meestal de vierde donderdagavond van de maand) worden regelmatig sprekers uitgenodigd.

Zo hebben we deze maand de bekende sportpresentator Mart Smeets als spreker en ook een bijzondere locatie; de Witte Kerk. Daarnaast zal ToMeat Bij de Buren een heerlijk amuse diner voorschotelen aan de bezoekers van deze avond.

Voor deze avond (donderdag 22 juni 17:30) is nog plaats voor mensen die nog geen lid zijn van de ONNO. Voorwaarde is dat u aan de criteria voldoet voor lidmaatschap.

 

Herkent u zich in bovenstaande, en wilt u als potentieel lid van de ONNO deze avond met heerlijk diner en een voordracht van Mart Smeets meemaken, neem dan contact op met de ONNO via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.onno-nwh.nl.

Programma: 17:30 uur inloop met aperitief; 18:30 uur amuse diner verzorgd door ToMeat Bij de Buren; 20:30 uur Presentatie door Mart Smeets. Daarna is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje informeel met elkaar na te praten. Graag tot ziens op deze avond.