Datum: 27-04-2018 - 08:12

15
jun
'17
Koetillers winnen opnieuw eerste prijs OBN Dweildag Hasselt. (foto's + filmpje)
Geschreven door De Koetillers

Koetillers winnen opnieuw eerste prijs OBN Dweildag Hasselt. (foto's + filmpje)

Zaterdag 10 juni jl zijn de Koetillers wederom afgereisd naar Hasselt in Overijssel om hun eerste plaats die zij hebben behaald in 2016 te verdedigen. Vooraf werd al duidelijk dat ze niet zomaar even de beker opnieuw konden ophalen. Er was duidelijk zware concurrentie...

aanwezig van o.a. de Experience Brassband uit Eindhoven. Hasselt was wederom gezellig ingericht voor een dagje muzikaliteit. Er was een braderie georganiseerd en de terrassen in het leuke hanzenstadje waren door het mooie weer goed gevuld.

Recent hebben de Koetillers zich weer kunnen versterken met een nieuwe muzikant, Steven Groen, bekend van muziekvereniging Altesa De Zilk. Hij heeft de muziek snel onder de knie gekregen en naarmate de dag vorderde ook steeds meer het enthousiasme overgenomen waar de Koetillers om bekend staan.

Na 5 optredens was het tijd voor de finale op het marktplein in de stad. Daar bleek dat het een nek-aan-nek race werd tussen de eerder genoemde Experience Brassband en de Koetillers.

Het verlossende woord bracht dat de combinatie van unieke nummers, een mooie outfit, goede interactie met het publiek en een mooie dosis enthousiasme genoeg was om ook dit jaar de eerste prijs mee naar huis te mogen nemen.

De juryrapporten logen er niet om. Veel complimenten waar de heren gelukkig goed mee om kunnen gaan. Een unieke prestatie omdat tot nu toe geen enkele band daar zijn titel heeft kunnen prolongeren. Een mooie dag waarbij Noordwijkerhout weer op de kaart is gezet.

Klik hier voor het filmpje met de bekendmaking van de winnaars de Koetillers.


Tekst en foto's De Koetillers.