Datum: 23-05-2018 - 23:02

15
jun
'17
Stropers slepen eerste prijs binnen tijdens Dweilen tussen de Plassen.
Geschreven door De Stropers

Stropers slepen eerste prijs binnen tijdens Dweilen tussen de Plassen.

Op zondag 11 juni heeft blaaskapel De Stropers uit de Zilk beslag weten te leggen op eerste prijs van het festival Dweilen tussen de Plassen in Leimuiden. Met haar drie optredens wist de Zilkse formatie de jury te overtuigen op de combinatie van muzikaliteit en uitstraling/interactie...

met het publiek en sleepte daarmee de Goof de Jong Wisselbokaal in de wacht.De overwinning werd de Stropers bepaald niet in de schoot geworpen.

De Zilker muzikanten moesten hiervoor eerst afrekenen met maar liefst zeven concurrenten. Maar muzikale overtuiging en een ongebreideld enthousiasme op het podium betaalde zich deze middag meer dan uit.

De speciale festivalkleding, gesponsord door SERCOM Regeltechniek B.V. uit Lisse maakte het optreden af en kon van een jurylid zelfs rekenen op een 10, de hoogst mogelijke score.

Met de overwinning en in Leimuiden op zak maken de Stropers zich met een zeer goed gevoel op voor Blazen in de Haven in Sassenheim op 17 juni.

De Stropers nodigen het publiek dan ook van harte uit om de muzikanten te komen ondersteunen tijdens de eerste editie van dit Sassenheimse evenement.

Tekst en foto De Stropers.