Datum: 28-05-2020 - 23:59
15
jun
'17

Scouting Bosgeest op pad. (foto's)

Noordwijkerhout is super leuk, maar soms is het goed om het land in te gaan en nieuw terrein te ‘verkennen’. Afgelopen weekend gingen een aantal speltakken van Scouting Bosgeest op avontuur in eigen land. De Bevers, kinderen van vijf tot zeven jaar, gingen naar de...

Bever-Doe-Dag in Leiderdorp. Hier kwamen zes groepen uit de hele regio Hollands Midden samen om te spelen met elkaar en met  de Scouting figuren Bas Bos, Keet Kleur en Stanley Stekker. Er werden onder andere bootjes gevouwen, gepuzzeld en gesmuld van heerlijke pannenkoeken.

Baarn
Scouting Bosgeest heeft een speciale band met Buitenzorg in Baarn: elk jaar vindt er in het voorjaar een klusweekend plaats om het terrein kampeer klaar te maken. Nu gingen de verkenners, jongens tussen 11 en 15 jaar, terug om te genieten van het resultaat!

Naast twee nachten kamperen, hebben de vijftien kinderen een hike gelopen, het Nationaal Militair Museum bezocht en een spannend nachtspel gedaan. Kamperen met Scouting kan niet zonder een goede fik dus uiteraard is er ook een groot kampvuur gemaakt!

Lid worden?
Wil je graag een keertje komen kijken bij Scouting Bosgeest? Dan kan! Op www.bosgeest.nl staat meer informatie over de groep en kan je je aanmelden.

 

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.