Datum: 09-07-2020 - 03:27
17
jun
'17

Eighties Rockers Reunited 'Back in Bulblands' in Café van der Geest.

Zaterdag 24 juni is het zover: de eerste editie van Back in Bulblands. Een uniek concert van vijf Bollenstreekse bands. Doorgewinterde en doordenderende muzikanten van weleer gaan het dak van Café van der Geest eraf spelen. Gitaren aan de wilgen? Bekkens in de bomen???

Welnee: rocken als nooit te voren! Bandleden die in de jaren 80 de regionale poppodia met regelmaat bespeelden zijn terug. En hoe!

In formaties als De Krikkers, Double Dutch, The Uncles, ROVED en Partyband-Catflap. Alive and kicking met dampende grunge, stuwende poprock en knallende eighty covers. Met extra gastoptredens van enkele bandloze gitaar- en zangvirtuozen.

Tot slot maakt DJ Berthil van Wijk deze avond helemaal onvergetelijk. Hij draait tussen de optredens zijn befaamde Boule 7-playlist. Need We Say More....

Dus ga met o.a. Frans Elferink, Frans van Steijn, Nico Kampman, Peter Meeuwissen, Rob Zwaan, Karin Zwaan, Richard Smit, Theo Prins, Peter Smit, Carl Bergman, Wil Slats, Cees Slats, Tom van der Ploeg, Marcel Zandbergen en vele anderen mee op sentimental journey.

Neem je (vroegere) stapvrienden mee (of vind ze hier terug). Met Back in Bulblands trakteer je jezelf op een topavond met live muziek. Dat mag je gewoon niet missen op zaterdag 24 juni en de start is om 20.30 uur in Café van der Geest.

Grote dank naar al onze sponsoren die Back in Bulblands mede mogelijk maken! CJ Duivenvoorde Opslag, Het Wapen van Noordwijkerhout, Vink Multimedia, Sercom Regeltechniek B.V., MIX Noordwijkerhout, Café van der Geest, Frans van Steijn, Yourdutchliving, Duif International, Visions Pictures and Photography, RO'S Barbershop en NightForce.

Tekst en foto's Bulblands.