Datum: 28-09-2020 - 08:39
03
jun
'17

Maak kennis met muziekvereniging De Harpe Davids.

Muziekvereniging de Harpe Davids nodigt u uit. Zondag 11 juni is er een voorspeelmiddag van, voor en door alle leerlingen van muziekvereniging de Harpe Davids. Op deze zondagmiddag zijn alle leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming (AMV) en het leerlingenorkest te horen...

De voorspeelmiddag wordt gehouden in de Maasgaarde (bij de Jozefkerk) en begint om 14.00 uur. Woensdag 21 juni spelen alle leerlingen van de Harpe Davids in de Parade samen met het grote orkest en de aanvang is om 18.30 uur. Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen luisteren.

Voorspeelmiddag.
Deze middag zullen de AMV groep van HDMusic4kids, de leerlingen die op muziekles zitten en het leerlingenorkest een stukje voordragen. Papa’s, mama’s, broers en zussen, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen die het leuk vindt, zijn voor deze middag van harte uitgenodigd.

Aan het eind van de middag kan iedereen een instrument uitproberen. Er zijn docenten aanwezig die alle toekomstige muzikanten hierin kunnen begeleiden.

Dus ook voor iedereen die nog geen instrument speelt, maar dat wel graag willen, is deze voorspeelmiddag een mooie gelegenheid om instrumenten te horen en te proberen.

HDMusic4kids.
HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming) voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. De lessen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met allerlei vormen van muziek maken. Tijdens deze lessen leren de kinderen noten lezen en blokfluit spelen.

Er wordt gezongen en ze gaan aan de slag met ritmes aan de hand van allerlei slagwerkinstrumentjes. De AMV wordt gegeven door Marijke Schröer. Zij doet dit op een leuke, speelse manier en weet de kinderen enthousiast te maken voor muziek.

Muzieklessen.
De Harpe Davids biedt muzieklessen aan voor jong en oud. De lessen worden gegeven door professionele muziekdocenten. Voor de leerlingen is er ook de mogelijkheid om naast de muzieklessen in het leerlingenorkest te leren samenspelen.

In het leerlingenorkest wordt op een enthousiaste manier het speelplezier bevordert. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de Harpe Davids.

Zondag 11 juni om 14.00 uur in de Maasgaarde, Herenweg 9A. Woensdag 21 juni om 18.30 uur in de Parade, van der Weidelaan 2a. Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat.

Voor meer informatie over HDMusic4Kids, kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl of de Facebookpagina harpedavidsnwh. Opgeven voor AMV of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst en foto De Harpe Davids.