Datum: 30-09-2020 - 12:12
01
jun
'17

Bitterballenwedstrijd Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Afgelopen zondag werd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn de eerste Bitterballenwedstrijd gehouden.  Een mooi concept voor golfers om een niet-golfende vriend of vriendin kennis te laten maken met golf door het samen spelen van een golfwedstrijd óp de golfbaan! Uniek...

want normaal gesproken kun je niet zomaar een rondje golf spelen op een golfbaan en kan dat niet eerder dan dat je baanpermissie hebt behaald.

“Die barrière hebben wij met deze specifieke wedstrijd weggenomen”, aldus Peter Duivenvoorde van Tespelduyn. “En met succes want de 44 golfers en niet-golfers kwamen laaiend enthousiast uit de baan”.

Jelle Vleugel verzorgt sales & events op Tespelduyn en vult van harte aan. “Het is als golfer echt leuk om een vriend in de baan mee te laten beleven waarom je gek bent van de golfsport. Voor degene die nog onbekend is met het golfen is de ervaring in de echte baan uniek en aansprekend.

Hij of zij weet na het rondje golfen of zij ermee willen starten. Omdat ze door een vriend of vriendin worden uitgenodigd hebben ze tevens gelijk een golfmaatje die ze wegwijs kan maken, ook dat is belangrijk voor de golfsport”.

Er werd in teamvorm gespeeld en het leuke van deze spelvorm is dat regelmatig met de bal van de niet-golfer werd doorgespeeld. Na de wedstrijd waren er uiteraard de heerlijke bitterballen op het terras. Tevens was er een prijsuitreiking, winnaars van de dag waren Anja Ras & zoon Jeroen Ras!

Tekst en foto Tespelduyn.