Datum: 29-03-2020 - 11:15
  
Update: 29-3-2020.
27
me
'17
Theo Nulkes 'Vrijwilliger van het Jaar' bij VVSB. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Theo Nulkes 'Vrijwilliger van het Jaar' bij VVSB. (foto's)

Onder prima weersomstandigheden werd zaterdagmiddag de jaarlijkse bedank/barbecue bijeenkomst gehouden voor alle vrijwilligers van VVSB op sportpark De Boekhorst. De voetbalclub mag zich gelukkig prijzen met zoveel hardwerkende vrijwilligers. Voor deze vrijwilligers stond een...

heerlijke barbecue klaar en met een lekker sappie in de hand en in het zonnetje (helaas zo nu en dan toch wat nattigheid) was het goed toeven op de Boekhorst.

Ieder jaar weer kiest de commissie vrijwilligerszaken uit de vele vrijwilligers die de club rijk is de 'Vrijwilliger van het Jaar', deze man of vrouw wordt dan extra in het zonnetje gezet voor het vele werk wat hij of zij voor de club heeft gedaan.

Dit jaar kreeg Theo Nulkes de eer van 'Vrijwilliger van het Jaar' toebedeeld. Toen hij twintig jaar geleden stopte met zijn voetbalcarrière werd hij door de toenmalige voorzitter gevraagd de scouting te gaan doen en sindsdien de nieuwe vacature technische zaken in het bestuur te bekleden.

Ook heeft hij de taak als leider en vrijwilliger van het team van zijn zoon op zich genomen en ook met zijn kantine-team is hij ook niet te beroerd om en kantine-dienstje te draaien.

Het technische gebeuren is voor Theo veelomvattend en er gaan heel wat uren zitten in gesprekken aan de keukentafel, in een geitenschuur of restaurant met eventuele toekomstige talentvolle spelers. Al met al is Theo Nulkes een duizendpoot met een paars-geel hart, die onmisbaar is voor de club als VVSB.

Allemaal redenen voor de commissie vrijwilligerszaken om Theo te benoemen tot 'Vrijwilliger van het Jaar'. Uit handen van Angela van Eeden ontving Theo de oorkonde en een mooi bos bloemen.

Theo gaf gelijk als eerste aan dat vorig jaar Rober Marijnen terecht werd verkozen al 'Vrijwilliger van het Jaar', maar dat hij ondanks de begrijpelijke beslissing van Rober hijzelf echt niet gaat stoppen! Als laatste was er een groot applaus van alle andere aanwezige vrijwilligers voor deze topper.

Tekst en foto's BON