Datum: 04-06-2020 - 20:42
10
me
'17

12 mei Kerkenveiling St. Jozefkerk thema 'Luid en duidelijk'.

Op vrijdag 12 mei wordt de jaarlijkse kerkenveiling voor de St. Jozefkerk gehouden, met als thema: 'luid en duidelijk'! Een goed geluid, alles goed kunnen horen tijdens de vieringen is natuurlijk heel belangrijk! Een groot gedeelte van de opbrengst zal besteed worden aan goede geluidsapparatuur...

Om 19.00 uur begint de jeugdveiling onder de bezielende leiding van pastoor Goumans. Je kunt bieden op speelgoed, games, boeken, en nog veel meer. Jij komt toch ook??

Om 20.00 uur hopen we veel volwassenen te zien, die op de kavels uit de catalogus gaan bieden. Bij alle parochianen is een prachtige en goed verzorgde  catalogus bezorgd.

Ook dit jaar is de werkgroep erin geslaagd veel mooie artikelen binnen te halen. Het aanbod is heel breed, en er is zeker ook voor u iets leuks, moois of lekkers bij.

Nieuw dit jaar is de extra verloting om 22.00 uur. Bent u aanwezig, en heeft u de catalogus met het eraan geniet lootje bij u, dan kunt u zomaar een mooie prijs winnen! En daar hoeft u helemaal niets voor te doen!

U bent onze gast, zoals gebruikelijk worden de drankjes en hapjes u aangeboden. U komt toch ook?? Van harte welkom in de Maasgaarde.

 

Foto BON.