Datum: 26-02-2020 - 10:17
  
29
apr
'17
Sfeervol 25-jarig jubileumconcert Odeon. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Sfeervol 25-jarig jubileumconcert Odeon. (foto's)

Het was een bijzonder concert in samenwerking met Wishful Singing. Het jubilerende koor was er trots op dat deze vijf dames, van muzikale topkwaliteit, met hen heeft opgetreden en zo het feestprogramma kwamen opsieren. Ze hebben enkele nummers uit hun eigen repertoire ten...

gehore gebracht, maar ook hebben zij met Odeon enkele stukken van de componist K.F. Zelter gezongen, waaronder ‘Der Mensch lebt und bestehet nur eine kleine Zeit’.

 


De muzikale leiding was in handen van René Nieuwint. Het koor werd uiteraard gefeliciteerd door Wishful Singing. Ook de voorzitter van de zangbond, waar Odeon lid van is, kwam namens het bestuur de jubilaris de felicitaties overbrengen. Tevens nam hij een waardebon geschenk mee, want wie jarig is krijgt cadeautjes, die door Odeon omgezet kan worden voor nieuw bladmuziek.

 

De opkomst met bezoekers in de St. Victorkerk was prima te noemen. Deze bezoekers genoten dan ook van een prachtige avond die bij elkaar zo'n twee uur duurde. Vooral genoot men van de dames van Wishful Singing die op geheel eigen wijze diverse muziekstukken ten gehore brachten. Waaronder ook het lied "Tulpen uit....... Noordwijkerhout". Ook prachtig was het samen zingen met het koor.

 

Het programma was als volgt:

 

- Thou knowest Lord (Henri Purcell)

- Ic seg adiu (Ludovicus Episcopius)

- Ave Maria (Karl May)

- Padre nostro (Giuseppe Verdi)

- Abendruhe (Wolfgang Amadeus Mozart)

 

BIJDRAGE van Wishful Singing

 

- Fair phillis (John Farmer)

- April is in my mistress face (Thomas Morley)

 

PAUZE

 

- Il est bel et bon (Pierre Passereau)

- Quand je bois (anoniem)

 

BIJDRAGE Wishful Singing

 

- Johanna Sebus (Carl Friedrich Zelter)

- Der Mensch lebt und bestehet nur eine kleine zeit (Carl Friedrich Zelter)

Va pensiero (Giuseppe Verdi) Samenzang Odeon en Wishful Singing.

 

EINDE POGRAMMA.

 

Het was een geweldig mooi en indrukwekkend concert en alle aanwezigen hebben tot het eind toe genoten van de muziek. Iedereen aanwezig werd na afloop nog uitgenodigd voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.


Er waren o.a. drie BON-adverteerders die het concert ondersteunen, Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Sercom Regeltechniek bv en Autobedrijf Kleverlaan.

Tekst en foto's: BON