Datum: 30-03-2020 - 20:35
  
Update: 30-3-2020.
19
apr
'17
Schenking trampoline door de Witte Kerk aan de Hafakker. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Schenking trampoline door de Witte Kerk aan de Hafakker. (foto's)

Op woensdag 19 april heeft het Dagcentrum van de Hafakker de opening gedaan van een nieuwe trampoline voor de cliënten van de Hafakker. Met de kerststerren actie in  december 2015  heeft de Diaconie geld opgehaald en wilde de cliënten van....

Raamwerk iets schenken. Zij hebben een aantal cliënten gevraagd wat ze graag wilde voor in de nieuwe tuin op dagbesteding de  Hafakker. Er werd door de cliënten gekozen voor een trampoline.

 

Toen iedereen om 10.30 uur was verzameld namen twee van de cliënten het woord en zij heten iedereen welkom op deze heugelijke dag. De toeschouwers waren dolenthousiast en applaudisseerde uitbundig na deze mooie woorden.

 

Vervolgens kreeg het diaconaat uit handen van een andere cliënt de schaar, die prachtig was versierd en op een kussen lag, uitgereikt. Daarna was het de eer aan de dames van de diaconaat om het lint door te knippen en hiermee de trampoline voor geopend te verklaren.


Vervolgens werd het kleed van de trampoline getrokken en werd de trampoline direct in gebruik genomen. Iedereen die dit kon waagde even een paar sprongen op het nieuwe speeltoestel. Het werd een gezellig festijn. De lach was niet van de gezichten weg te krijgen.

 

Na enige tijd ging iedereen gezellig nog mee om koffie, thee en limonade met zelf gemaakte Dolfijne appeltaart & cake te eten en te drinken in de ruimte van de dagbestedingsgroep 'De Dolfijn' van het dagcentrum de Hafakker.

 

Uiteraard waren hier ook de dames van de diaconaat aanwezig naast de velen cliënten en genodigde.Er zal volop genoten gaan worden van de trampoline zeker nu het mooie weer eraan zit te komen.

 

 

Daarom wil de Hafakker Dagbesteding IB het diaconaat van harte bedanken voor deze prachtige gift!

 

 

 

Tekst en foto's: BON


wilde de cliënten van