Datum: 30-09-2020 - 12:05
20
mrt
'17

Natte start van vakantie Zonnebloem gasten. (foto's)

Het was maandagmorgen 20 maart een drukte van belang in de grote hal (Atrium) van Munnekeweij/Gezondheidscentrum, daar verzamelden zich 23 gasten van de Zonnebloem en 21 vrijwilligers (waarvan 5 van Munnekeweij) met hun koffer voor een vakantie. Door de...

Zonnebloem in onze regio was er opnieuw een zesdaagse vakantie georganiseerd voor hun gasten in een mooi vakantieverblijf in het plaatsje Lemele (Gemeente Ommen > Overijssel).

Het werd helaas wel een natte start van de vakantie, want ondanks het begin van de (astronomische) lente vandaag viel de regen gestaag uit de lucht. In een comfortabele touringcar bus vertrok het gezelschap rond 11.00 uur naar het oosten van het land.

De vooruitzichten voor de komende dagen zijn gelukkig wel beter en zal de zon regelmatig tevoorschijn komen voor de Zonnebloem vakantiegasten. We wensen natuurlijk iedereen een hele fijne vakantie toe.

Zonnebloem behoudt alleen nog eigen vaarvakanties.

Helaas is het wel voorlopig wel de laatste vakantie die de Zonnebloem op deze manier aan haar gasten kan aanbieden. U kunt, klik hier, het persbericht lezen waarom de Zonnebloem tot dit besluit is gekomen.

Foto's van het vertrek uit Noordwijkerhout > BON.