Datum: 29-01-2020 - 21:46
  
15
mrt
'17
Mandala-workshop tekenen door Thea van Schooten bij Palliam.
Geschreven door Palliam Centrum

Mandala-workshop tekenen door Thea van Schooten bij Palliam.

Bij het aanbreken van de lente, op woensdag 22 maart, organiseert Palliam van 10.15 tot 11.30 uur een korte Mandala-workshop onder het motto ‘Groei: Van knop naar bloem’. Tekentherapeute Thea van Schooten laat je ervaren hoe binnen de cirkel van...

de mandala vanuit een stip een prachtige bloem kan ontstaan. Het is verrassend om te zien hoe er vanuit hetzelfde principe totaal verschillende resultaten ontstaan. Het is een creatieve manier om je even terug te trekken uit de drukte van alledag en evenwicht te ervaren.

Tekenervaring is niet nodig en alle materiaal, waarvoor een kleine bijdrage van €2,- wordt gevraagd, is aanwezig. Maar je kunt ook je eigen favoriete kleurtjes meenemen. Je bent van harte welkom aan de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk.

 

Opgeven is niet nodig. Je kunt er ook, zoals iedere woensdagochtend, gezellig aanschuiven voor een kop koffie. Voor meer informatie over bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Tekst en foto (
Thea van Schooten) Palliam.