Datum: 05-06-2020 - 08:19
12
mrt
'17

Julius Terpstra bezoekt NWHoutse bedrijven en CDA’ers genieten springend van mooi lenteweer.

Op vrijdag 10 maart heeft de regionale CDA kandidaat Julius Terpstra een bezoek gebracht aan twee Noordwijkerhoutse bedrijven. Daar heeft hij een rondleiding gekregen over het bedrijf en gesproken over belangrijke verkiezingsthema’s voor Noordwijkerhout en de Bollenstreek...

Samen met CDA’ers van de afdeling Noordwijkerhout-De Zilk en Noordwijk is Julius Terpstra op bezoek geweest bij Flowerboost en de VOF J.J.J.M. Hoogeveen, beide in Noordwijkerhout.

Tijdens de rondleidingen over de bedrijven werd gesproken over zaken die voor deze ondernemers van belang zijn voor de politiek. Een goede ontsluiting van de regio is van vitaal belang voor het ondernemerschap in de streek, gaven de ondernemers aan.

Ook  de Wet Werk en Zekerheid werd benadrukt en welke belemmeringen dit kan betekenen voor de bedrijven; seizoensarbeid vraagt om flexibiliteit, en versoepeling van het arbeidsrecht, waar het CDA ook voor staat voor de komende verkiezingen voor een nieuwe Tweede Kamer.

Tenslotte kwam ook het onderwerp energieneutraal ter sprake en de manier waarop de bedrijven omgaan met de wet- en regelgeving op dit terrein.

Al met al waren het twee interessante bezoeken waarbij de aanwezigen meer te weten zijn gekomen over de zaken waar de ondernemers tegenaan lopen. Julius heeft veel opgestoken en toegezegd dat, mocht hij worden gekozen tot Tweede Kamerlid, hij de CDA-fractie zeker zal uitnodigen voor een vervolgbezoek aan de regio.

CDA’ers genieten springend van het mooie lenteweer:

Zaterdag 11 maart heeft het CDA Noordwijkerhout – De Zilk samen met de regionale CDA kandidaat voor de Tweede Kamer Julius Terpstra, kunnen genieten van het prachtige lenteweer tijdens hun verkiezingsevent.

Alle kinderen die onderweg naar voetbal of schaatsen gingen, konden zich even uitleven op de CDA stormbaan, terwijl hun ouders in gesprek waren met Julius om hen onder meer te overtuigen van een stem op het CDA bij de komende verkiezingen.

Ons speciale verkiezingsspringkussen kon rekenen op veel animo van de jonge Noordwijkerhouters op de Brink. Dankzij het mooie weer hebben we met diverse mensen kunnen spreken over de komende verkiezingen voor een nieuwe Tweede Kamer.

Jong en ervaren:
Julius is 27 jaar en heeft zijn roots in Rijnsburg liggen. Hij heeft al veel politieke ervaring als landelijk voorzitter van het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA. Een veelbelovend CDA’er die door alle regionale CDA afdelingen wordt gesteund in zijn campagne voor de Tweede Kamer.

 

Op de landelijke lijst staat hij momenteel op plek 23; gezien de huidige peilingen bestaat dus de kans dat deze regionale kandidaat in de Tweede Kamer wordt gekozen!

Tekst en foto's CDA Noordwijkerhout.