Datum: 29-02-2020 - 11:13
  
01
mrt
'17
Authentiek docudrama ‘Sin Nombre’ bij Palliam. (Victorhuis)
Geschreven door Palliam Centrum voor zingeving & levenskunst

Authentiek docudrama ‘Sin Nombre’ bij Palliam. (Victorhuis)

Op vrijdagavond 10 maart zal in het Victorhuis vanaf 20.00 uur de Amerikaanse film ‘Sin Nombre’ worden getoond. In deze film maakt het Hondureense meisje Sayra -samen met haar vader- een gevaarlijke treinreis naar Mexico, om daarna illegaal naar de Verenigde Staten te reizen...

In Mexico leert Sayra de bendeleider El Casper kennen. Hij leidt een gewelddadige bende die immigranten tijdens deze treinreizen van hun schaarse bezittingen berooft. Willy neemt een drastisch besluit en sluit een verbond met de moedige Sayra.

De film is een authentiek docudrama waarin een roerend migrantenverhaal knap samenvalt met een keihard gangsterdrama. Schrijver en regisseur Cary Fukunaga won diverse prijzen met dit speelfilmdebuut. Zo mocht hij op het Sundance Film Festival de Regie Award in ontvangst nemen.

De filmavond wordt gehouden in het kader van de vastenactie en zal plaats vinden in het Victorhuis -bij de St. Victorkerk- Sporkenhout 12, Noordwijkerhout. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die bestemd is voor El Salvador.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.